Biogyógyulás

 
 
Itt tartózkodik: Öregkori gyengeség
 
 
Időskori betegségek
E-mail Nyomtatás PDF

Öregkori gyengeség

Öregkori gyengeség természetes gyógymódja A halál mögött, a legtöbb embernél, általában 1 szerv hibás működése áll, miközben tudósok állítják, hogy megfelelően ügyelve egészségünkre, akár 140 évig is elélhetnénk. Ha tudnánk, hogy melyik szervünk beteg és azt a szervet megakadályozhatnánk az egyre rosszabb állapot felé való fejlődésben, a szervezetünket állíthatnánk meg a pusztulásban. A megbetegedett szervünk, a vele kapcsolatban álló szervek legyengülését, megbetegedését okozza.
Az öregkori gyengeség mögött legtöbbször a hiányos táplálkozás áll. Az E-vitamin nemcsak "fiatalító vitamin", de az oxidatív stresszel szemben védő hatása révén képes fékezni a sejtek öregedési folyamatait, segíthet az időskori gyengeségen, stimulálja az immunrendszer működését, amely idősebb korban, gyakorta csökken.


Kétezer időskorút vizsgáltak meg az egyesült államokban pár évvel ezelőtt és kiderült, hogy köztük minden 5. fizikai gyengeségtől szenved, illetve igen sokat tartózkodik pihenő állapotban, tehát ágyon, karosszékben. További vizsgálatokkal a tudósok megállapították, hogy az idős- vagy akár a fiatalkori gyengeség, bár igen gyakori, egyáltalán nem természetes jelenség az ember életében, tehát inkább betegségnek nevezhető.
Az orvostudomány erőtlennek tekinti azt, aki az átlaghoz képest túl sokat pihen, energiahiánnyal magyarázva. A statisztikák bizonyították, hogy az erőhiányban szenvedők, 18%-a alvási zavarokról, izmok és ízületek gyulladásáról illetve szív- és érrendszeri bántalmakról számolt be, illetve jóval több időt voltak egy évben kórházban vagy házi gondozásban.
Az öregkori erőtlenség következménye lehet igen sok halálos betegség, így tüdőbetegségek, szív -és vese betegségek, depresszió vagy éppen vérszegénység.

Ginzeng

Ginzeng

Kínában a ginzeng emberi formákhoz képzelt hasonlósága vezetett ahhoz a hithez, hogy a test minden részét erősiti, felpezsdíti, különösen az öregekét. Széles körben használták öregkori gyengeség, izületi gyulladások, letargia, impotencia, szenilitás, változókori panaszok és a szexuális érdeklődés elvesztés ellen. A kínaiak, a japánok és a koreaiak, a ginzenget még mindig a legjobb egészség-megőrzőnek tekintik.

 

Öregkori gyengeség esetén tilos:

Alkohol fogyasztás és dohányzás.

 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

 
 
 
 
 
 
 
 

Szavazás

Ön miért szed vitaminokat?

Eredmények

Ajánlott Oldalak

Ökonet grapefruitmag kivonat külső és belső használatra, grapefruitmag kivonat olaj erős gomba, vírus és baktérium ellenes hatással.

 

Német Bio Spirulina alga tableta, 400mg-os spirulina alga tabletta vásárlás, gyors házhozszállítással.

 

Bioplus szuperélelmiszerek, Bioplus Étrendkiegészítők egyenesen a gyártótól.

 

Sokmindenre jó méhpempő méhésztől, méhpempő Erdélyből hagyományos és bio változatban.

Népszerű hozzászólás