Biogyógyulás

 
 
Itt tartózkodik: Hányás, Hányinger
 
 
Emésztőrendszer
E-mail Nyomtatás PDF

Hányás, Hányinger

Hányás, hányinger természetes gyógyítása A hányás folyamatában, agyunk hányásközpontja játszik szerepet, mely az emésztési folyamatok, testrészek és a vértől kapja az információkat. A verejtékezés, az erős nyálfolyás, a sápadtság és a szédülés, a hányinger tünetei. Az émelygő érzések, a hányás bekövetkeztét, nem mindig garantálják. Például egy kis friss levegő, vagy egy pohár víz hatására, a hányás ingerek elmúlnak.
A hányinger és a hányás, 10-ből 9 esetben valamilyen más probléma miatt jelentkezik. Okozhatja alkohol vagy zsíros ételek túlzott fogyasztása egyaránt. Ilyenkor a gyomor a mérgektől, a fölöslegtől meg kell szabaduljon. Olyan emésztőrendszeri gondok, mint a gyomorfekély, a májgyulladás, az epekő vagy egy daganat, ugyancsak hányingert idézhetnek elő. A terhesség alatt jelentkező hormonális változások, a migrének, a szorongások vagy éppen a magas vércukorszint is hányásos érzéseket, hányást okozhat.


Igen fontos a meg nem szűnő hányás, valódi okainak feltárása, gyógyítása. Maga a hányás egyébként ártalmatlan, hagyjuk a szervezetet saját természete szerint reagálni, betartva az ilyenkor ajánlott diétát.

Málna

Málna

1941-ben, amikor egy vizsgálat kimutatta, hogy a méhizmokat nyugtató anyagot tartalmaz, a málna kiemelkedett a szeder árnyékából. Az elkövetkező 30 év során számos vizsgálat igazolta ezt a megállapítást és az orvosok szerte a világon, számos málnaalapú gyógyászati és biokészítményt írnak fel a terhességi hányinger és a méhirritációk enyhítésére, valamint a vetélés kockázatának csökkentésére.

Szerecsendió

Szerecsendió

A növény konyhai használatban, a népszerűségét illóolajainak köszönheti, melynek fő alkotórésze, a miriszticin. A reggeli rosszullétet, hányingert és szédülést, a szerecsendió kiválóan enyhíti. Mérsékli a savtúltengést.

Gyömbér

Gyömbér

A növényből készített kivonatok, vagy maga növény, csillapítja az émelygést és hányingert, kifejezetten a terhességi hányingerrel illetve a tengeribetegséggel szemben kiváló megoldást jelent. Emellett még keringésjavító, javítja a szervek vérellátását. A gyömbér trópusi országokban termő fűszer.

 

Hányás, hányinger esetén tilos:

Nehéz zsíros ételeket, alkoholt.

 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

 
 
 
 
 
 
 
 

Szavazás

Ön miért szed vitaminokat?

Eredmények

Ajánlott Oldalak

Ökonet grapefruitmag kivonat külső és belső használatra, grapefruitmag kivonat olaj erős gomba, vírus és baktérium ellenes hatással.

 

Német Bio Spirulina alga tableta, 400mg-os spirulina alga tabletta vásárlás, gyors házhozszállítással.

 

Bioplus szuperélelmiszerek, Bioplus Étrendkiegészítők egyenesen a gyártótól.

 

Sokmindenre jó méhpempő méhésztől, méhpempő Erdélyből hagyományos és bio változatban.

Népszerű hozzászólás