TÉMÁK, Kategóriák

Amit mindenkinek érdemes tudnia az afrodiziákumok alkalmazásáról

860
HOZZÁSZÓLÁS:

A szexuális vágy hiányához vezetnek, a partnerkapcsolatban fellépő konfliktusok, az elhidegülés vagy a megszokottá, gépiessé vált szerelmi együttlét. Fontos, hogy ne legyenek kötelezőek, reafrodiziakumok-06ndszeresek az együttlétek, sokat segít a spontán szeretkezés. A partnerek tisztázzák, mi esik jól a másiknak, mi nem.

Számos kapcsolat múlik azon, hogy a felek nem mutatják ki egymás előtt, hogy mi volt jó, mi volt rossz a szeretkezés során. Többet ér őszintén, kedvesen megmondani a másiknak, hogy gyengébb vagy erősebb mozdulatokra, szenvedélyesebb vagy gyengébb ölelésre, testhelyzetre vágyik. A szorongás, a gátlásosság vagy az idegfeszültség mind a nőknél, mind a férfiaknál, gátolja a szerelmi beteljesülést.

Nemi vágyakozást élintő (ún. afrodiziákum) anyagok

Az előbbi esetekre jól jönnek az afrodiziákumok, melyek akár elfogyasztva akár illóolajok formájában, masszázsban vagy fürdőben, növelik a szexuális vágyat. A közös fürdőzés vagy a masszázs, már önmagában is bensőséges együttlétet, önfeledt érzéseket, kellemes légkört visz a kapcsolatba.

Férfiaknál, amennyiben merevedési zavarok okozzák a vágyak hiányát, élettani okokra kell gondoljunk. Ilyen esetekben az afrodiziákumok nem hatnak. Amennyiben betegség van a háttérben, forduljunk orvoshoz. A mozgásszegény életmód, a gyenge immunrendszer vagy az elhízás, eredményezhetik a szexuális vágyak hiányát, a rendszeres testmozgás, stresszoldó hatásai miatt, pezsdülést hozhat az életünkbe.

Ánizsmag

Édesen aromás sötétszürke magokból álló Észak-Afrikában élő növény. Az ánizsmag fokozza a nemi vágyat, férfiaknál növeli a szexuális teljesítőképességet, leginkább akkor, ha a teljesítőképesség romlását a stressz vagy a kimerültség okozza. Nőgyógyászati betegségeknél ösztrogén hatásai miatt, terápiás adagban nem jó fogyasztani.

Szegfűszeg

A jellegzetes illatú növény, nem véletlenül részese jó pár koktélnak, ugyanis enyhe afrodiziákum. Erőteljes energiakeltő, hevítő, hatásai által, a téli időszakban, kedvelt forralt borban, fahéjjal együtt fogyasztva.

Bazsalikomolaj

Az aromaterápiában stressz, kimerültség, depresszió és alvászavarok esetén nyújt segítséget. A bazsalikomolajat a fürdővízbe csepegtetve, felszabadult hangulatot hozhatunk létre, fokozza a nemi vágyat.

Afrodiziákum fogyasztása esetén törekedjünk az ellazult, stresszmentes állapotok elérésre, akár meditációval akár más módon. A testmozgás segíti a szexuális vágyak újrakeltésében!

860
HOZZÁSZÓLÁS:
loading...

Hozzászólások |

Összesen eddig
0

És te mit gondolsz erről?
Neked mi a véleményed a témáról?

Szólj hozzá

| Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

 

<strong>Válogatott</strong> készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!
Válogatott készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!
<strong>Válogatott</strong> készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!

TÉMÁK, Kategóriák

Kapcsolódók |

Hasonló cikkek, témák
Miért jó ha regisztrál?

Első kézből értesülhet új terápiákról gyógymódokról!

Első kézből értesülhet akciós vásárlási ajánlatokról!

LoginElfelejtette jelszavát?
Regisztráció! [ bezár ]
Miért jó ha regisztrál?

Első kézből értesülhet új terápiákról gyógymódokról!

Első kézből értesülhet akciós vásárlási ajánlatokról!

Felhasználó létrehozása!Már regisztrált? Jelentkezzen be! [ bezár ]

Elfelejtette jelszavát?


[ bezár ]